Alpha-cursus Well 2023
Heb jij vragen over het leven en geloof? Wat is mijn doel in het leven? Doe Alpha! Vele mensen gingen je al voor en stelden vragen, deelden, ontmoetten en vonden antwoorden. De plek waar je jezelf mag zijn. De plek waar je alles mag delen. De plek waar je mag twijfelen. De plek waar je welkom bent.
Tijdens dertien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen. Elke bijeenkomst begint met een maaltijd om elkaar beter te leren kennen. Daarna volgt een inleiding, koffie/thee en is er gelegenheid verder te praten. Alle vragen kunnen gesteld worden. Samen zoeken we naar antwoorden.
Alpha is dé plek voor iedereen die nieuwsgierig is en antwoorden wil zoeken op vragen over leven en geloof. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal, bijvoorbeeld: Is er meer? Wie is Jezus? Bidden: waarom en hoe? De Bijbel lezen: waarom en hoe?
Start: maandag 4 september 2023. Voor opgeven of vragen, neem contact op met Arjaan en Ineke van Eck of Cees Versteeg via: alpha.well.nl@gmail.com.

Reactie toevoegen

Om spam tegen te gaan: vul het woord kerk in

In kolom "Onder De Aandacht" tonen
Uit
Deze banner tonen?
Banner verbergen
Status bericht
Live