In de huidige situatie begeleidt een coördinator iedereen bij binnenkomst in de kerkdienst naar zijn/haar zitplaats. Dit is door veel mensen als positief ervaren: je loopt niet verloren de kerk binnen, je hebt even contact met iemand door een korte begroeting. En ook gasten worden gezien.
Als kerkenraad hebben we het verlangen om de gastvrijheid en onderlinge ontmoeting rondom de kerkdiensten te bevorderen. Daarom zijn we op zoek naar mensen die een ‘welkomstteam’ willen vormen (vanaf/hopelijk snel na het moment dat de coördinatoren niet meer nodig zijn). Het idee is dat je dan wat eerder aanwezig bent om mensen bij binnenkomst te begroeten, en eventueel wegwijs te maken als er vragen zijn. Als je toch naar de kerk gaat, hoef je er alleen maar iets eerder voor aanwezig te zijn.
Vind je het mooi om bij te dragen aan die gastvrijheid en ontmoeting? Lijkt het je leuk om meer mensen binnen de gemeente te leren kennen, door iemand gewoon kort te begroeten/spreken? Laat het weten bij de dominee (dominee@kerkwell.nl/06-15203909)!

Reactie toevoegen

Om spam tegen te gaan: vul het woord kerk in

In kolom "Onder De Aandacht" tonen
Uit
Deze banner tonen?
Banner verbergen
Status bericht
Live