Plaats in KerkEnNieuws

Bloemengroet

De bloemen uit de dienst van 10 november zijn met een hartelijke groet bezorgd bij Mw. P. Vos in Wellseind. Op 17 november bij Mw. B. Vos-van der Steeg in Ammerzoden en Dhr. J. van Loon in Wellseind.

Labels

Collecte 1 december – winterdoel – Help de inwoners van Noordoost Syrië

Na een uitzichtloze burgeroorlog sinds 2011 ligt Syrië in puin. Van de 18 miljoen Syriërs zijn 12 miljoen mensen op drift, een groot deel in Syrië zelf. Steeds meer mensen in nood doen een beroep op kerken voor onderdak, voedsel en veiligheid. De zelf zwaar getroffen Syrische kerken bieden tussen de puinhopen hulp aan iedereen die bij hen aanklopt. Samen met Kerk in Actie steunen we de kerken in Syrië, zodat zij moed houden om hun belangrijke werk te blijven doen. Zolang zij zich inzetten laten we hen niet met lege handen staan.

Labels

Wintermarkt 23 november

Zaterdag 23 november is er wintermarkt aan de Slijkwellsestraat 8 te Well. Vanaf 9 uur tot 13.00 bent u van harte welkom op dit adres. Veel speelgoed, kleding, brocante, boeken, kerstartikelen, vogelvoedertaarten en bloemstukjes zijn er in de aanbieding. De bekende overheerlijke oliebollen zijn dan ook weer te koop. Ook nu al te bestellen via onderhoudsfonds@kerkwell.nl. En niet te vergeten de ingerichte koffiehoek waar uiteraard koffie en limonade wordt geschonken en wat lekkers erbij!!

Bloemengroet

De bloemen uit de dienst van 27 oktober zijn met een hartelijke groet bezorgd bij Dhr. P. van Genderen in Wellseind. Op 3 november bij Mw. M.J. van Herp-van den Bogert in Ammerzoden en Dhr. G. Vos in Nederhemert.

Labels

Bloemengroet

De bloemen uit de dienst van 13 oktober zijn met een hartelijke groet bezorgd bij Mw. A. Timmer-van Vugt in Wellseind. Op 20 oktober bij Mw. J.E. Groeneveld in Well en Dhr. T.J. van Rij in Vlijmen.

Labels

Inzamelen rommelmarkt en "Mooiezooi" de schuur

Zaterdag 2 november is er inzameling van spullen. Van 9.00 tot 12.00 kunt u terecht op de Slijkwellsestraat 8. De brocante hoek is dan ook open. Een ruime sortering van nette tweedehands kleding is te vinden op de Slijkwellsedijk nummer 28.
De opvolgende vrijdag, 8 november, is er weer verkoping van ingeleverde spullen. "Mooiezooi"de schuur is dan geopend van 10.00 tot 16.00. Er is een totaal aanbod van spullen. Denk aan kleding, huishoudelijke spullen, speelgoed, puzzels, kerstartikelen enzovoort. Kom eens langs en laat je verrassen door het grote aanbod.