Plaats in KerkEnNieuws

Collecte 2 juni - Binnenlands diaconaat

Vakantiepret voor kinderen in armoede Maar liefst één op de negen kinderen in Nederland groeit op in armoede. Wanneer in de zomervakantie al hun klasgenootjes uitvliegen naar zonnige oorden, blijven zij achter. Samen met plaatselijke kerken wil Kerk in Actie 5.000 kinderen die opgroeien in armoede kort voor de vakantie verrassen met een vakantietas. Kerk in Actie zorgt voor een vrolijke tas, lokale kerken vullen deze met leuke cadeautjes en kortingsbonnen voor bijvoorbeeld een ijsje, het plaatselijke zwembad of een pretpark in de buurt.

Labels

Overlijden Rianne van de Werken

Op 7 mei j.l is overleden ons gemeente lid

 

Adriana Heintje van de Werken van Loon

               Rianne

 

In  de leeftijd van 41 jaar.

 

Condoleren en afscheid nemen kan op zaterdag 11 mei van 19.00-20,30 uur

Aan huis De Bogerd 3  5325XS Well

 

Op maandag 13 mei zal een dienst van Woord en Gebed worden gehouden in de Hervormde kerk in Well

Aanvang 13.30 uur aansluitend zal de begrafenis plaats vinden op de begraafplaats achter de kerk.

 

Bloemengroet

De bloemen uit de dienst van 14 april zijn met een hartelijke groet bezorgd bij Mw. I.H. Bartels-Steffan in Well. Op 21 april bij Mw. I. van Genderen-van Hees in Well en Mw. E. van Wijk-den Teuling in Nederhemert.

Inzameling tbv rommelmarkt 11 mei 2019

Zaterdag 4 mei zamelt het onderhoudsfonds spullen in voor de jaarlijkse rommelmarkt. U kunt u spullen brengen in de schuur aan de Slijkwellsestraat 8 van 9.00 tot 12.00 uur. Computers, tv's, stoffen banken en matrassen kunnen wij helaas niet aannemen. Tijdens het inzamelen is er ook een verkoophoek ingericht met brocante,antieke en mooie spullen. Tevens is er verkoop van mooie, nette tweedehands kleding aan de Slijkwellsedijk 28

Het onderhoudsfonds