Rommelmarkt/inzameling

Allereerst willen we alle vrijwilligers hartelijk bedanken voor hun hulp voor, tijdens en na het houden van de rommelmarkt. Ondanks dat deze in kleinere vorm is gehouden kunnen we tevreden terug kijken. Omdat er een renovatie plaatsvindt aan de schuur kunnen we 6 november weer voor het eerst inzameling houden. Heeft u al eerder spullen om in te leveren dan kunt u contact opnemen met Margretha van Loon (06-24412640). Voor kleding verkoop kunt u nog wel steeds terecht op Slijkwellsedijk 28. Werkgroep Onderhoudsfonds

Gemeentegroeigroep gaat weer van start

groeigroepIn de week van 27 september willen we in het dorpshuis onze startavond organiseren. Thema dit jaar: Durf Daniël te zijn. 
Wie wil meedoen en kan deze avond? 

De 1e avond is vooral bedoeld om wat praktische afspraken te maken. Met hoeveel groepen we gaan starten, welke avond handig is en welke indeling er dan ontstaat. We hopen op mooie avonden

Labels

Geplande rommelmarkt 4 september 2021

Zaterdag 4 september willen we rommelmarkt houden bij schuur aan de Slijkwellsestraat 8 te Well. Van 9.00 tot 14.00 bent u van harte welkom.
Doordat de gebruikelijke markt in het voorjaar niet door kon gaan hebben we nog een ruime keus in boeken, lp's, speelgoed, huishoudelijke artikelen, kleding, curiosa, glaswerk, meubels, etc.
De markt zal verder in afgeslankte vorm gehouden worden. Wel is er verkoop van koffie, fris, gebak en zal er een eetgelegenheid zijn. Dit alles wordt ruim opgezet en met looprichtingen aangegeven.

Oppassers gezocht

Voor de oppas kunnen we nog wat hulp gebruiken. Tijdens de kerkdiensten wordt er door een tiener en een volwassene voor de kleinsten van onze gemeente gezorgd. Dit gebeurt in het dorpshuis. Je bent ongeveer eens in de 8 werken aan de beurt. We zoeken nog wat mensen erbij. Wil je meer informatie of wil je helpen? Geef dat dan even door aan Ellen Groeneveld of Arja van Beem.

Ontdekkerk QR-tocht

Zaterdag 26 en zondag 27 juni wordt er een QR-tocht gehouden in Well. Deze toch is voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar. De tocht kun je starten tussen 15.00 uur en 16.00 uur bij de kerk van Well. Doe ook mee en zeg het voort!

Schuurverkoop rommelmarkt

3 weekenden is er verkoop aan de Slijkwellsestraat 8 te Well.

- Vrijdag 11 juni van 13.00 tot 16.00 en zaterdag 12 juni van 9.00 tot 12.00
- Vrijdag 18 juni van 13.00 tot 16.00 en zaterdag 19 juni van 9.00 tot 12.00
- Vrijdag 25 juni van 13.00 tot 16.00 en zaterdag 26 juni van 9.00 tot 12.00

Hier zijn onder andere brocante, boeken, huishoudelijke spullen, speelgoed, meubels en kleding te koop.
Het onderhoudsfonds