Online ontmoeting op zondagmiddag

Online ontmoeting op zondagmiddag

 

Wil je graag mensen ontmoeten uit de kerk?

Op zondagmiddag ben je vanaf 13.30uur welkom om samen met andere gemeenteleden gezellig bij te praten en/of na te praten over de dienst! Je kunt in je eentje aanschuiven maar ook samen met je huisgenoten of je gezin.

Klik op de button hieronder en ontmoet andere gemeenteleden!

 

Kom verder en wees welkom!

kinderkerst

Dit jaar heeft kinderkerst een andere vorm. kinder kerst in de kerk gaat niet door ivm corona. Maar ouders en grootouders kunnen hun kinderen opgeven voor een kinder kerst - thuis - tas! Geef je (klein)kinderen op via kinderkerst@kerkwell.nl en ontvang in de week voor kerst een tasje thuis. Geef even het aantal kinderen en de leeftijden op. En natuurlijk het adres waar het tasje naar toe mag ;-)In de tas zitten spulletjes waarmee je een soort 'ontdekkerk' mee kunt houden. Ontdekkerk bestaat uit 3 delen: ontdekken / vieren / eten.
Labels

Inzamelen rommelmarkt

Zaterdag 5 december is de schuur aan de Slijkwellsestraat 8 van 9.00 tot 12.00 weer geopend om spullen te brengen. Hierbij denken wij aan bruikbare spullen, boeken, kleding, kleine meubelen enz. Grote meubels kunnen wij helaas niet aannemen in verband met ruimte gebrek.
De schuur is zo op orde gemaakt dat er ook verkoop is van onder andere brocante, boeken, huishoudelijke spullen en speelgoed. Kleding verkoop wordt tegelijkertijd gehouden aan de Slijkwellsedijk 28. Dit alles met inachtneming van afstand tot elkaar. Voor vragen kunt u bellen met 06-24412640.

Kom Welluznietus helpen

Gezocht!

Wie wil er ongeveer tien avonden per jaar optrekken met een groepje tieners van 12-14 jaar? Liefst een vrouw, we hebben al twee enthousiaste mannen als leiding 😉.

Welluznietus is een gezellige tienerclub met ongeveer tien tieners. Iedere maand is er een leuke activiteit op vrijdagavond. 

Geen leiding betekent het einde van de club. Dat zou echt jammer zijn.. 

Informatie bij Arja van Beem (arja@vanbeem.info)

Zangdienst 18 oktober

Op zondag 18 oktober is er een zangdienst. U kunt zich aanmelden om de dienst bij te wonen. We waren natuurlijk gewend dat we rondom een thema samen veel bekende en traditionele liederen konden zingen. Dat is nu helaas uitgesloten. Toch willen we graag met medewerking van muzikanten, zangers en zangeressen er toch weer een mooie zangdienst van maken. Hopelijk krijgt de zangdienst hiermee wat extra karakter.