Plaats in KerkEnNieuws

nacht zonder dak in de kerktuin van Well

7/8 september zullen tieners vanuit de hele bommelerwaard in de kerktuin van Well een nacht in een krotje slapen. Zij laten zich sponsoren voor stichting TEAR. Er staat de deelnemers een afwisselend programma te wachten die op zaterdagmiddag 7 september om 13.00 uur begint en duurt tot en met zondagmorgen 8 september. Jeugd van 12 jaar of ouder, is van harte welkom om mee te doen met Nacht Zonder Dak editie 2019 en te blijven overnachten!

Bloemengroet

De bloemen uit de dienst van 4 augustus zijn met een hartelijke groet bezorgd bij Mw. P.J. van Herp-de Noo in Ammerzoden. Op 11 augustus bij Dhr. H.S. van Duijnen en Fam. van Genderen in Well.

Labels

Bloemengroet

De bloemen uit de dienst van 7 juli zijn met een hartelijke groet bezorgd bij Mw. P. de Bijl-Robbemondt in Kerkwijk. Op 14 juli bij Dhr. K. van Loon in Ammerzoden en Dhr. R.A. Kamsteeg in Zaltbommel.

Labels

Gemeentegroeigroep 2019/2020

De zomer is pas net begonnen, maar voor je het weet start het kerkelijk seizoen weer!

We willen ook dit jaar met gemeenteleden (om de week) bij elkaar komen om vanuit de Bijbel met elkaar van gedachten te wisselen over diverse zaken die ons bezig kunnen houden.

Graag nodigen we u en jou uit om hierbij aanwezig te zijn.

Voor de groepsgrootte zijn we benieuwd met hoeveel groepen we dit jaar van start kunnen gaan.

Graag een berichtje per mail of WhatsApp naar Gerard Tamson