22 mei Ontdekkerk school

22 mei Ontdekkerk school
Woensdagochtend 22 mei houden we Ontdekkerk voor de kinderen van basisschool de Hoeksteen in Well. Het thema van deze ochtend is: 'Klein en toch groot'. Het verhaal van David en Goliath staat centraal. We kunnen nog wel wat hulp gebruiken! We zijn op zoek naar nog vijf mensen... Wil je helpen? Geef je dan op bij Jette, Juriena of Arja.

Labels

Ontdekkerk 5 maart (16.00 uur)

Ontdekkerk 5 maart

Op zondag 5 maart is het weer Ontdekkerk. Dit keer met het thema: 'Storm op het meer', over het verhaal dat Jezus de storm op het water rustig maakt en er is op het moment dat anderen angstig zijn. We ontdekken het hele verhaal via leuke, creatieve maar ook spannende stormachtige activiteiten. We hebben een (korte) viering, eten met elkaar en hebben vooral veel ruimte voor ontmoeting. Van harte welkom om te komen, samen met je ouder(s)/vriendjes en vriendinnetjes/(klein)kinderen op 5 maart vanaf 16.00 in de Wellse kerk!

Labels

Ontdekkerk 13 maart

Op zondag 13 maart zal er na lange tijd weer een Ontdekkerk plaatsvinden! We beginnen om 16.00 met de activiteiten en na de viering is er ook wat te eten. Het thema is dit keer ‘Dagelijks brood’. We reizen tijdens de creatieve activiteiten, de korte viering en het eten een stuk mee met het volk Israël door de woestijn. Er gebeurt tijdens die reis van alles dat te maken heeft met eten en we gaan dat meebeleven. Bijvoorbeeld door het doen van een experiment met eten, maken van koekjesdeeg, zien van wolkenkunsten en het doen van een heuse vogelrace!

Labels

ontdekkerk

20 oktober is er weer ontdekkerk. Thema: In de put? uit de put! Jong en oud zijn welkom om samen te gaan ontdekken en vieren rondom de verhalen van Jozef. Om 16.00 uur beginnen we, en rond 18.00 uur sluiten we af met een maaltijd. Welkom allemaal!
Labels