Schuurverkoop rommelmarkt

3 weekenden is er verkoop aan de Slijkwellsestraat 8 te Well.

- Vrijdag 11 juni van 13.00 tot 16.00 en zaterdag 12 juni van 9.00 tot 12.00
- Vrijdag 18 juni van 13.00 tot 16.00 en zaterdag 19 juni van 9.00 tot 12.00
- Vrijdag 25 juni van 13.00 tot 16.00 en zaterdag 26 juni van 9.00 tot 12.00

Hier zijn onder andere brocante, boeken, huishoudelijke spullen, speelgoed, meubels en kleding te koop.
Het onderhoudsfonds

Inzamelen rommelmarkt

Zaterdag 5 december is de schuur aan de Slijkwellsestraat 8 van 9.00 tot 12.00 weer geopend om spullen te brengen. Hierbij denken wij aan bruikbare spullen, boeken, kleding, kleine meubelen enz. Grote meubels kunnen wij helaas niet aannemen in verband met ruimte gebrek.
De schuur is zo op orde gemaakt dat er ook verkoop is van onder andere brocante, boeken, huishoudelijke spullen en speelgoed. Kleding verkoop wordt tegelijkertijd gehouden aan de Slijkwellsedijk 28. Dit alles met inachtneming van afstand tot elkaar. Voor vragen kunt u bellen met 06-24412640.

Inzameling en verkoping spullen

De werkgroep van het onderhoudsfonds heeft het volgende besloten wat betreft inzameling en verkoping. Deze worden niet meer gehouden tot en met augustus dit jaar. Moeten spullen echt weg dan kunt u deze na afspraak in overleg inleveren. Bent u op zoek naar iets kunt u altijd bellen of wij dat op voorraad hebben. In september/oktober willen we kijken of er een mogelijkheid is om alsnog een verkoping vanuit de schuur te organiseren.

Activiteiten Onderhoudsfonds

Door de corona crisis zijn ook al onze activiteiten stilgezet. Wanneer alles weer opgang gaat komen is voor iedereen een grote onzekerheid. De vraag is ook of alles weer gewoon door kan gaan. Dit zullen we allemaal af moeten wachten. Wat betreft de rommelmarkt die voor 13 juni gepland staat zijn we ook afhankelijk van de Oranjevereniging van Well. Zij beraden zich binnenkort of hun feestweek door kan gaan of verzet gaat worden. Wij maken ook gebruik van dezelfde tent dus hun beslissing is ook voor ons van belang.

Inzamelen rommelmarkt en "Mooiezooi" de schuur

Zaterdag 2 november is er inzameling van spullen. Van 9.00 tot 12.00 kunt u terecht op de Slijkwellsestraat 8. De brocante hoek is dan ook open. Een ruime sortering van nette tweedehands kleding is te vinden op de Slijkwellsedijk nummer 28.
De opvolgende vrijdag, 8 november, is er weer verkoping van ingeleverde spullen. "Mooiezooi"de schuur is dan geopend van 10.00 tot 16.00. Er is een totaal aanbod van spullen. Denk aan kleding, huishoudelijke spullen, speelgoed, puzzels, kerstartikelen enzovoort. Kom eens langs en laat je verrassen door het grote aanbod.

Slaatjesactie 20 september

Vrijdag 20 september willen we weer een slaatjesactie houden. S' morgens vanaf 8.00 worden de slaatjes gemaakt en na 11.00 uur kunnen ze worden verkocht. Wie zin heeft om mee te helpen klaarmaken is natuurlijk van harte welkom. Ook bij het uitventen kunnen we nog hulp gebruiken. Voor inlichtingen kunt u mailen naar margrethavanloon@upcmail.nl. Op dit mailadres mag u ook een bestelling plaatsen.