De bloemen uit de dienst van 6 januari zijn met een hartelijke groet bezorgd bij Mw. M. van de Nieuwegiessen-van Aalst in Ammerzoden. Op 13 januari bij Mw. H.G. Kraaij-Kroon in het Zonnelied te Ammerzoden en Mw. A.A. van der Schans-van Eeten in Well.

Door
: joh.vandewerken
Geplaatst op
: zondag, 13 januari om 16:49 uur

Op donderdagavond 14 februari kunt u als gemeente afscheid nemen van echtpaar Aangeenbrug. De avond begint met inloop van 19.30-20.00 uur, met koffie thee of fris. Het programma begint om 20.00 uur en zal ongeveer een uur duren.

Na dit officiële gedeelte kunt u als gemeente persoonlijk van echtpaar Aangeenbrug afscheid nemen. Op deze avond zal een kado namens de...

Lees dit bericht verder ...
Door
: Marius
Geplaatst op
: zaterdag, 12 januari om 17:08 uur

Actiegroep Bommelerwaard bouwt met World Servants aan verandering. World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen...

Lees dit bericht verder ...
Door
: joh.vandewerken
Geplaatst op
: donderdag, 10 januari om 19:36 uur

In een gebroken wereld, getekend door armoede en onrecht, streeft Woord en Daad naar zichtbare tekenen van Gods komend Koninkrijk. Het Bijbels perspectief op gerechtigheid en barmhartigheid drijft ons om dagelijks bij te dragen aan een duurzame verandering van mensen hier en daar.

Door
: joh.vandewerken
Geplaatst op
: donderdag, 10 januari om 19:35 uur

Tekst voor Kerkennieuws en Beamer

Op zondagavond 13 januari om 18.30u is er weer een zangdienst! Het thema voor deze avond is 'Stil, mijn ziel is stil'

Graag nodigen wij u en jou uit om met elkaar rond dit thema te zingen en in lezing, meditatie en gebed stil te staan bij dit onderwerp.

Hannie en Gerard

Door
: Gerard Tamson
Geplaatst op
: zondag, 30 december om 21:57 uur

De bloemen uit de dienst van 23 december zijn met een hartelijke groet bezorgd bij Dhr. Marius van Tuijl in Bruchem. Op 30 december Mw. M.J. van Herp-van den Bogert in Ammerzoden en Dhr. Ad Verhoeks in Nederhemert.

Door
: joh.vandewerken
Geplaatst op
: zondag, 30 december om 16:25 uur

Zaterdag 5 januari zamelt het onderhoudsfonds spullen in voor de jaarlijkse rommelmarkt (11 mei 2019). U kunt spullen brengen in de schuur aan de Slijkwellsestraat nr. 8 van 9.00 tot 12.00 uur. Helaas kunnen wij geen computers, tv’s, stoffen banken en matrassen innemen.Tijdens het inzamelen is er ook een verkoophoek (ingericht met brocante, antieke en leuke spullen) geopend.En er is...

Lees dit bericht verder ...
Door
: Margretha
Geplaatst op
: donderdag, 27 december om 18:20 uur

Woord en Daad werkt vanuit Bijbels perspectief aan duurzame verandering voor mensen in armoede. Zij verbinden mensen, organisaties, bedrijven en lokale partners uit alle sectoren. Zo werken ze aan een menswaardig bestaan voor iedereen, en scheppen ze samen hoop en nieuwe kansen om armoede te overstijgen.

Door
: joh.vandewerken
Geplaatst op
: donderdag, 27 december om 13:11 uur

In de maand januari hopen de vrijwilligers de abonnees van kerk-tv/telefoon weer te bezoeken. Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage.

Door
: joh.vandewerken
Geplaatst op
: donderdag, 27 december om 13:10 uur

Kerst vertelt een verhaal van een kind, geboren in een stal. Iets meer dan 2000 jaar geleden. Een wonderlijke geschiedenis, vol met overbekende beelden.

Vandaag vertelt jouw/uw verhaal hoogte- en dieptepunten. Verdriet en blijdschap. Een geschiedenis waar je middenin zit, die...

Lees dit bericht verder ...
Door
: Lennart Aangeenbrug
Geplaatst op
: woensdag, 19 december om 16:22 uur

Pagina's

 
 
Alle rechten voorbehouden © 2019
Disclaimer: Voor fouten op deze site
aanvaarden we geen aansprakelijkheid
Werk van deze site mag niet
zonder toestemming worden overgenomen.
Versie site 3.1
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.