De bloemen uit de dienst van 6 augustus zijn met een hartelijke groet bezorgd bij Mw. D. Bouman-Kant in Nederhemert. Op 13 augustus bij Mw. J. Lobregt-Kwetters in het Zonnelied te Ammerzoden en Ivonne Niemandsverdriet in Ammerzoden.

Door
: joh.vandewerken
Geplaatst op
: zondag, 12 augustus om 15:35 uur

De bloemen uit de dienst van 22 juli zijn met een hartelijke groet bezorgd bij Mw. Dekkers in Ammerzoden. Op 29 juli bij Mw. H. van Aalst in Wellseind en Dhr. B. Sleeman in het Zonnelied te Ammerzoden

Door
: joh.vandewerken
Geplaatst op
: zondag, 29 juli om 11:33 uur

Afgelopen seizoen hebben 10 kinderen afscheid genomen van de Kindernevendienst. Het gevolg daarvan is dat er minder kinderen meegaan uit de kerk. Ook is het lastig om voor iedere zondag voldoende leiding te hebben. Na goed overleg heeft de leiding van de knd besloten om een half jaar een nieuwe vorm uit te proberen. In januari zullen we dat evalueren. We willen het zo gaan doen: Tijdens de...

Lees dit bericht verder ...
Door
: Arja van Beem
Geplaatst op
: maandag, 23 juli om 14:56 uur

De bloemen uit de dienst van 8 juli zijn met een hartelijke groet bezorgd bij Dhr. H. van Veen in Gameren. Op 15 juli bij Mw. R. Verhoeks in Nederhemert en Mw. Vos-de Geest in Wellseind.

Door
: joh.vandewerken
Geplaatst op
: zondag, 15 juli om 20:43 uur

We hebben een gift mogen ontvangen voor het Onderhoudsfonds Well- Ammerzoden  van € 250,-- van Fam. G.

Hartelijk dank hiervoor.

Onderhoudsfonds Well- Ammerzoden 

 

Lees dit bericht verder ...
Door
: onderhoudsfonds
Geplaatst op
: vrijdag, 13 juli om 9:59 uur

3 juni: € 138,85; 10 juni: € 132,35 Binnenlands diaconaat; 17 juni € 162,40 zendingsproject; 24 juni € 109,10 Noodhulp vluchtelingen Myanmar; Zending juni € 65; Kindernevendienst € 59,95 Compassion; Gift kerk-tv via bank € 30. Allen hartelijk dank voor uw gaven.

Lees dit bericht verder ...
Door
: joh.vandewerken
Geplaatst op
: donderdag, 12 juli om 21:37 uur

Ouders met jonge kinderen opgelet! Op woensdag 11 juli zijn jullie vanaf 20 uur uitgenodigd voor een gezellige ontmoeting, Amerikaanse party-stijl (‘ieder neemt zijn/haar eigen drinken en eten mee maar je eet en drinkt van elkaars spullen’).

Normaal zie je elkaar als ouders ergens tussen de oppas, KinderNevenDienst en rondslingerend speelgoed. Nu is het de bedoeling...

Lees dit bericht verder ...
Door
: Lennart Aangeenbrug
Geplaatst op
: maandag, 02 juli om 21:27 uur

De bloemen uit de dienst van 24 juni zijn met een hartelijke groet bezorgd bij Mw. E. van Wijk-den Teuling in Nederhemert. Op 1 juli bij Mw. C.E. Hoeflaken-van den Heuvel in Well en Fam.Vos-v.d.Steeg in Ammerzoden.

Door
: joh.vandewerken
Geplaatst op
: zondag, 01 juli om 11:34 uur

Vanuit de Bijbelse opdracht om er te zijn voor de naaste, biedt De Hoop ggz professionele zorg aan kinderen, jongeren en volwassenen. Hulp bij psychische klachten of bij verslaving is in de vorm van behandelgesprekken mogelijk in Amersfoort, Apeldoorn, Dordrecht, Houten, Rotterdam, Veenendaal en Vlissingen. Daarnaast biedt De Hoop in Dordrecht ook klinische opname en beschermd of begeleid...

Lees dit bericht verder ...
Door
: joh.vandewerken
Geplaatst op
: donderdag, 28 juni om 11:09 uur

De bloemen uit de dienst van 10 juni zijn met een hartelijke groet bezorgd bij Mw. H.C. Oomen-van Horssen. Op 17 juni bij Fam. De Haan-van Hees in Well en Mw. v.d. Bogert-Visser in Aalst.

Door
: joh.vandewerken
Geplaatst op
: zondag, 17 juni om 13:32 uur

Pagina's

 
 
Alle rechten voorbehouden © 2018
Disclaimer: Voor fouten op deze site
aanvaarden we geen aansprakelijkheid
Werk van deze site mag niet
zonder toestemming worden overgenomen.
Versie site 3.1
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.