Algemeen

Collecte 2 juni - Binnenlands diaconaat

Vakantiepret voor kinderen in armoede Maar liefst één op de negen kinderen in Nederland groeit op in armoede. Wanneer in de zomervakantie al hun klasgenootjes uitvliegen naar zonnige oorden, blijven zij achter. Samen met plaatselijke kerken wil Kerk in Actie 5.000 kinderen die opgroeien in armoede kort voor de vakantie verrassen met een vakantietas. Kerk in Actie zorgt voor een vrolijke tas, lokale kerken vullen deze met leuke cadeautjes en kortingsbonnen voor bijvoorbeeld een ijsje, het plaatselijke zwembad of een pretpark in de buurt.

Labels

Bloemengroet

De bloemen uit de dienst van 31 maart zijn met een hartelijke groet bezorgd bij Fam. F.A. Vos-van der Steeg in Ammerzoden. Op 7 april bij Mw. G. Bouman-Kant in Nederhemert en Mw. G. Struijk-van den Bogert in Wellseind.

Labels

Collecte Goede Vrijdag 19 april – Viering Heilig Avondmaal - Dabar

Dabar op Camping “De Rietschoof” in Aalst. Komende zomer zal er weer 3 weken Dabar-werk worden gedaan op Camping De Rietschoof in Aalst Ieder jaar zendt Dabar meer dan 400 jongeren uit naar meer dan 20 campings in Nederland.De teamleden, meestal zes, organiseren van 20 juli t/m 10 augustus een wisselend recreatieprogramma en zij delen hun geloof met kinderen, tieners, jongeren en ouderen. Dat is Typisch Dabar: midden in het dagelijkse leven op de camping in woorden en daden getuigen zijn van Gods liefde voor mensen die Hem [nog] niet kennen.

Labels

Een nieuwe website! En nu?

Beste bezoeker,

Zoals een nieuwe lente nieuwe blaadjes doet ontluiken
Heeft ook een website zo af en toe een fris jasje nodig.

Een nieuwe website betekent een frisse start! Alle mogelijkheden van de oude site zitten ook in deze vernieuwde site. Wel mag u opnieuw een account aanmaken (voor de collectebonnen en KerkEnNieuws).

Komt u iets tegen wat niet klopt, mail ons dan even via dit formulier.

Labels