De bloemen uit de dienst van 25 november zijn met een hartelijke groet bezorgd bij Dhr. J. van den Bogert in Kerkwijk. Op 2 december bij Fam. A. Mans in Delwijnen en Mw. H.C. Oomen-van Heijkop in Well.

Door
: joh.vandewerken
Geplaatst op
: zondag, 02 december om 20:17 uur

De zangdienst op 9 december staat in het teken van het thema: "Opnieuw beginnen". We zullen weer veel mooie en bekende liederen zingen die uitgekozen zijn door de zangdienstcommissie. Een aantal liederen hebben direct met het thema te maken, maar we zingen natuurlijk ook Adventsliederen en we zullen ons christelijk geloof zingend belijden. We lezen met elkaar enkele...

Lees dit bericht verder ...
Door
: Hannie Veldhuijzen
Geplaatst op
: vrijdag, 30 november om 11:51 uur

Het hart van de Stichting Hart voor Kinderen en de kern van hun activiteiten is de opvang van verlaten en kansarme(wees)kinderen en het creëren van een betere toekomst voor hen. Dat doen zij op drie manieren: Gezinssponsoring, kindsponsoring en schoolsponsoring. Hulp aan gezinnen: Het plaatsen van verlaten kinderen en een pleegmoeder/-ouders in huizen om een zo normaal mogelijk...

Lees dit bericht verder ...
Door
: joh.vandewerken
Geplaatst op
: vrijdag, 30 november om 11:15 uur

Op maandagavond 24 december is er weer een kerstfeestviering in de Wellse kerk, speciaal voor alle (jonge) kinderen. Van harte welkom iedereen, ook oudere broers en zussen, opa's en oma's en andere belangstellenden.
De avond begint om 18:30 uur en zal maximaal een uur duren. Na afloop is er wat lekkers te drinken, buiten bij de vuurkorven.
Om alvast de liedjes die we...

Lees dit bericht verder ...
Door
: Anoniem (niet gecontroleerd)
Geplaatst op
: maandag, 26 november om 19:20 uur

Op 15 december 2018 zal Het Zonnelied het toneel zijn van een heuse Kerst-Inn.

U wordt daarvoor uitgenodigd!

Van 11 tot 15 uur vinden er allerlei activiteiten plaats in Het Zonnelied.

U kunt hierbij denken aan muziek, creatief bezig zijn maar ook een hapje en een drankje ontbreken niet. In de kapel van Het Zonnelied zal op gezette tijden een viering plaatsvinden waar naast...

Lees dit bericht verder ...
Door
: fam.Rooijens
Geplaatst op
: dinsdag, 20 november om 10:50 uur

Op maandag 10 december worden de kerstattenties rondgebracht. Vanaf 13.00 uur kunnen de attenties door de vrijwilligers bij Mada, Delwijnsekade 2B in Delwijnen worden afgehaald.

Door
: joh.vandewerken
Geplaatst op
: zondag, 18 november om 11:47 uur

De bloemen uit de dienst van 11 november zijn met een hartelijke groet bezorgd bij Dhr. Van der Velden in Ammerzoden. Op 18 november bij Mw. D. Biesheuvel in Ammerzoden en de Fam. v.d. Bogert-Timmer in Well.

Door
: joh.vandewerken
Geplaatst op
: zondag, 18 november om 11:45 uur

In de maand december collecteren we voor deze stichting. Stichting Hart voor Kinderen heeft tot doel om wereldwijd verlaten en kwetsbare kinderen in zeer moeilijke levensomstandigheden kansen te bieden op een beter leven. Dit doet zij door middel van het incidenteel bieden van noodhulp en het structureel bieden van onderdak, voedsel en kleding, medicatie en scholing in een rondom het kind...

Lees dit bericht verder ...
Door
: joh.vandewerken
Geplaatst op
: donderdag, 15 november om 17:26 uur

Zaterdag 24 november houdt het onderhoudsfonds een wintermarkt van 9:30 - 12:30 aan de Slijkwellsestraat 8 te Well.

Er is een uitgebreide verkoop van voedertaarten, voederbollen en voederkransen. Ook is er volop speelgoed, boeken, meubels  en kerstartikelen te koop.

De wel bekende brocante verkoophoek is uiteraard ook geopend. Nette gebrukte dames, heren en kinderkleding...

Lees dit bericht verder ...
Door
: Margretha
Geplaatst op
: donderdag, 15 november om 12:55 uur

Zaterdag 1 december zamelt het onderhoudsfonds van de Herv. Gem. Well-Ammerzoden spullen in voor de jaarlijkse rommelmarkt. U kunt spullen brengen in de schuur aan de Slijkwellsestraat nr. 8 van 9.00 tot 12.00 uur. Helaas kunnen wij geen computers, tv’s, stoffen banken en matrassen innemen.

Tijdens het inzamelen is er ook een verkoophoek (ingericht met brocante, antieke en...

Lees dit bericht verder ...
Door
: Margretha
Geplaatst op
: donderdag, 15 november om 12:42 uur

Pagina's

 
 
Alle rechten voorbehouden © 2018
Disclaimer: Voor fouten op deze site
aanvaarden we geen aansprakelijkheid
Werk van deze site mag niet
zonder toestemming worden overgenomen.
Versie site 3.1
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.