Berichten per rubriek

Berichten gesorteerd op rubriek

Hieronder staan rubrieken met hun beschrijving.
Klik op een rubriekstitel om overeenkomstige berichten te lezen.

Ga naar: Berichten op datum

U bent niet ingelogd. Als u inlogt, krijgt u ook de afgeschermde nieuwsberichten en KerkEnNieuws te zien.

Nieuws & blogs in & uit onze gemeente.
Afhankelijk van uw toegangsrechten krijgt u meer of minder te zien.
Kerk&Nieuws (kerkbode) vind u in een aparte rubriek.

De Bijbelkring komt 1 keer per maand bij elkaar om vanuit de Bijbel over het geloof te praten. Elk seizoen met een ander thema.

Een lied of een gedachte delen? Interessante opinie gevonden of een discussie (voeren)? Misschien iets waar u anderen op wilt attenderen?

'Dienstbaar voor elkaar' is een veiling van diensten en talenten voor en door gemeenteleden en belangstellenden. Door te veilen wat je in huis hebt, kun je anderen helpen. Ook brengt het gemeenteleden en belangstellenden op een hele andere manier in contact met elkaar.

Foto's in en rond de kerk van Well en Ammerzoden bij elkaar gebracht.

Jaarlijks hebben we een gemeentedag om de start van een nieuw seizoen te markeren. In deze groep worden alle berichten rond de gemeentedag bij elkaar gehouden.

Vier keer per jaar wordt door een enthousiaste groep jongeren een jeugddienst georganiseerd. Elke keer wordt weer een interessant thema uitgelicht. De diensten worden ondersteund door verschillende koren. Ook wordt in de diensten medewerking verleend door jongeren uit de gemeente.

Wat doen we in een Kidspraisedienst? Rondom een thema zingen we christelijke liedjes en luisteren we naar een (Bijbel)verhaal. Ook is er elke keer een speciaal Kidspraisekoortje. Daar mag elk kind aan meedoen. Het oefenen voor het koortje is één keer van tevoren en voor de dienst zelf. Meestal is de Kidspraisedienst op een zaterdagavond van 18.30 tot ongeveer 19.30 uur in de Wellse kerk. Na afloop drinken we wat met elkaar. De Kidspraisedienst is voor alle kinderen (en ouders, opa's, oma's, ...).

Houd je van knutselen en gezelligheid met andere kinderen uit het dorp? Rond de winter komen we tweewekelijks samen in het Dorpshuis.

De kindernevendienst is bedoeld voor kinderen van ongeveer 4 - 12 jaar. Evenals in de gewone dienst wordt de liturgie gevierd en er wordt een bijbelverhaal verteld. Dit alles gebeurt in een wat eenvoudige vorm. Er wordt tijdens de kindernevendienst ook veel aandacht geschonken aan de verwerking van het Bijbelverhaal en aan het Christelijke lied.

In een gemeente gebeurt er van alles. We mogen in de gemeente met elkaar meeleven. De rubriek "lief & leed" komen deze zaken voorbij. Met toestemming staan hier bij de namen ook de adressen. Een kaartje wordt altijd op prijs gesteld. 

Het onderhoudsfonds is een aparte stichting en beheert de gebouwen en de buitenruimte van de hervormde gemeente Well en Ammerzoden

Overige berichten, zoals kleine berichten die wel in KerkEnNieuws komen maar niet direct in een andere rubriek hoeven.

Zingen is twee maal bidden. In de muziek wordt ons hart het diepst geraakt. Tijdens sing-ins zingen we uit modernere bundels, onder begeleiding van een band of muzikanten. Elke keer is er een thema. Na een koffiepauze worden verzoeknummers gezongen.

Berichten die bij elkaar horen, zoals in de adventstijd voor Kerst of in de Lijdenstijd voor Pasen. Of een speciale actie, waarbij heel veel berichten in één keer over hetzelfde onderwerp voorbijkomen.

Vanuit onze gemeente doen regelmatig enkelen mee met een project van 'World Servants'. Actuele berichten en updates vind u hier.

Test of je berichten kunt plaatsen.

Plek om te testen of en hoe je berichten kunt plaatsen. Deze berichten verschijnen niet op de voorpagina of overzichten. Berichten zijn natuurlijk wel zichtbaar voor andere bezoekers. 

 
 
Alle rechten voorbehouden © 2019
Disclaimer: Voor fouten op deze site
aanvaarden we geen aansprakelijkheid
Werk van deze site mag niet
zonder toestemming worden overgenomen.
Versie site 3.1
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.