Door de coronacrisis is het jeugdwerk in onze gemeente abrupt gestopt. Dat vinden we jammer en met de leidinggevenden van de clubs hebben we daarom wat bedacht.

De jongste kinderen van de Kindernevendienst (<7 jaar) hebben afgelopen week een pakketje gekregen, met daarin onder andere een werkblad en een klein cadeautje en voor de ouders een instructie met wat handvatten.

Verder hebben de jeugdleiders een aantal activiteiten verzonnen om (online) met de jeugd te doen. Hier volgen de activiteiten en de data. Voor de oudste kinderen van de Kindernevendienst en voor de kinderen van de club is er op woensdag 6 mei om 13.30 uur een online spel: “Petje op, petje af.” Voor Welluznietus is er vrijdag 8 mei om 19.30 uur een online spel: “Je bent niet in je eendje.” Voor 14+ wordt er op zaterdag 9 mei om 20.00 uur een online pubquiz gehouden.

Zo ontmoeten we elkaar op een alternatieve wijze. Schrijf het in de agenda’s en vertel het voort! We hopen en bidden dat deze avonden voor verbinding zullen zorgen en tot zegen mogen zijn!

Reactie toevoegen

Om spam tegen te gaan: vul het woord kerk in

In kolom "Onder De Aandacht" tonen
Uit
Deze banner tonen?
Banner verbergen
Status bericht
Live