Maak kennis met Daniël Maassen van den Brink

Tot de Bevestigings- en intrededienst op zondag 15 maart maken we elke week nader kennis met  Daniël Maassen van den Brink die medio maart onze nieuwe predikant gaat worden:

Vertel in het kort eens iets over jezelf?

Ik ben opgegroeid in Woudenberg, waar ik het grootste gedeelte van mijn leven heb gewoond. Op mijn 18e verhuisde ik naar Groningen, om daar theologie te gaan studeren. Een tijd die me erg gevormd heeft! Via (de landelijke tak van) onze studentenvereniging hebben Jette en ik elkaar daar na een paar jaar ontmoet. Inmiddels tweeënhalf jaar getrouwd, wonen we tot op heden in Kampen. We kijken uit naar onze nieuwe en rustige woonplek in Well, maar zullen het stadse Kampense toch ook gaan missen!

 

Wat zijn je hobby’s of bezigheden?

Mijn vrije tijd vul ik graag met het lezen van een goed boek (theologie en/of literatuur), maar ik kom ook graag buiten voor een wandelingetje. Liefst door een groene omgeving. Verder doe ik op dit moment aan hardlopen en vind ik het op z’n tijd leuk om steden te bezoeken en cultuur te snuiven. Trouwens, wie weet dat er in ons nieuwe huis bijvoorbeeld nog genoeg ruimte is voor een pooltafel… Iets waar ik ook altijd wel plezier aan beleef. We gaan het zien!

 

Waarvan word jij enthousiast?

Ik denk in eerste instantie vooral aan de tijd wanneer de natuur weer opbloeit en alles groen wordt. Ik ben opgegroeid in een bosrijke omgeving, dat ik pas meer ben gaan waarderen nu ik een aantal jaar juist niet meer in zo’n omgeving woon. Zo nu en dan ga ik dan ook graag naar het bos. Vooral wanneer ik in de zomerse warmte door het bos loop, veel groen zie en de natuur ruik – dan voel ik van binnen een enthousiasme en komt er zo’n gevoel in me op van volmaaktheid… En o ja, het juiste lied op de juiste plek in een kerkdienst kan me ook erg raken (of eerder al tijdens de voorbereiding).

Reactie toevoegen

Om spam tegen te gaan: vul het woord kerk in

In kolom "Onder De Aandacht" tonen
Uit
Deze banner tonen?
Banner verbergen
Status bericht
Live