Eindejaarsactie

Deel je leven

Ons leven delen we met mensen buiten onze kerkmuren. Met vrienden, buren en collega’s. Met mensen die op ons pad komen, iedere dag weer. Ook mogen we gul delen met mensen die onze aandacht, praktische hulp of financiële steun nodig hebben.

Als kerkenraad willen we ook in het nieuwe jaar samen met u een gemeente zijn, die deelt met elkaar en met de mensen om ons heen. Bijvoorbeeld door activiteiten te organiseren voor verschillende doel- en leeftijdsgroepen, zoals kinder- en jeugdclubs, gesprekskringen en missionaire activiteiten. Door betrokken te zijn bij mensen die het minder hebben, dichtbij en ver weg. Om al deze activiteiten mogelijk te maken is geld nodig. Daarom vragen we u aan het eind van dit jaar een extra gift, zodat we dit mooie werk komend jaar kunnen voortzetten!

Met uw gift draagt u bij aan een gemeente die deelt met elkaar en met mensen in de buurt!

Geef aan de eindejaars actie via internetbankieren of via een overschrijvingsformulier van uw bank over te maken op ons rekeningnummer  NL57 INGB 0003601477, ten name van Nederlandse Hervormde Kerk Well en Ammerzoden, onder vermelding van betalingskenmerk: Eindejaaractie 2017. Wij verzoeken u vriendelijk om dit kenmerk over te nemen in het omschrijvingsveld

Als kerkenraad danken u bij voorbaat heel hartelijk voor uw betrokkenheid en steun!

Het college van kerkvoogden van de Nederlandse Hervormde Kerk Well en Ammerzoden,

Reactie toevoegen

Deze domme, maar verplichte vraag is bedoeld om spam tegen te gaan
 
 
Alle rechten voorbehouden © 2018
Disclaimer: Voor fouten op deze site
aanvaarden we geen aansprakelijkheid
Werk van deze site mag niet
zonder toestemming worden overgenomen.
Versie site 3.1
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.