Beste gemeenteleden,

De wijkavonden hebben we in de afgelopen twee jaar uit moeten stellen vanwege corona. Nu mag het weer en daarom nodigen we jullie uit voor een wijkavond op woensdagavond 6 juli. Het thema van deze avond is: 'Geloof, Hoop en Liefde'. De avond vindt plaats in de Wellse Schans (Slijkwellsestraat 8, Well).

Misschien heb je enkele jaren geleden al eens een wijkavond bezocht. Dan hopen we je weer te zien. Wellicht ben je niet eerder geweest. Dan ben je nu ook van harte welkom op onze wijkavond. Het doel van deze avond is om op een ontspannen manier de onderlinge band te versterken en te verdiepen. We vormen immers met elkaar de gemeente van Jezus Christus.
De wijkouderlingen van Aalst, Nederhemert, Delwijnen en Wellseind zijn aanwezig. Ook de pastorale medewerkers hopen aanwezig te zijn, evenals onze predikant, Daniël Maassen van den Brink. Er is rondom het thema een afwisselend programma in elkaar gezet.

Je mag je van te voren aanmelden (bellen of appen) bij één van de wijkouderlingen (zo hebben we een indicatie over het aantal bezoekers), maar spontaan komen is ook goed.
Ook als je vragen hebt over de avond, kun je contact opnemen met je wijkouderling.

We hopen je te ontmoeten op 6 juli.

Met hartelijke groeten,

Margaretha Hagelen
Gerda van Loon
Hannie Veldhuijzen

Reactie toevoegen

Om spam tegen te gaan: vul het woord kerk in

In kolom "Onder De Aandacht" tonen
Uit
Deze banner tonen?
Banner verbergen
Status bericht
Live