Vóór coronatijd was het sinds een aantal jaar al zo dat er geen kinderoppas en kindernevendienst aangeboden werd tijdens de diensten die in Ammerzoden gehouden werden. Dit had te maken met het feit dat er dan regelmatig geen kinderen kwamen. Maar dat zou betekenen dat ouders met jonge kinderen niet naar de kerk kunnen.
Daarom is er besloten om vanaf heden wél kinderoppas te organiseren wanneer er in Ammerzoden dienst is. Deze kinderoppas vindt zoals gebruikelijk plaats in het dorpshuis in Well. Ouders kunnen hun jongste kinderen dan in Well bij de oppas brengen, doorrijden naar Ammerzoden voor de dienst en daarna hun kind weer komen ophalen.
We vragen of de ouders hun kind dan uíterlijk om 9.50 uur (!) willen brengen. (Maar als het kan liever nog iets eerder.) Als er dan geen kinderen zijn, hebben de oppassers nog mogelijkheid om naar de kerk te komen.
We hopen en bidden dat dit ouders met jonge kinderen de gelegenheid biedt om zo ook de diensten in de Ruïnekerk mee te maken. Maak er vooral gebruik van!
En voor de duidelijkheid: dit betreft dus alleen de kinderoppas, niet de kindernevendienst. Helaas is het praktisch en logistiek gezien te moeilijk om kindernevendienst te organiseren wanneer we in Ammerzoden zitten. Maar uiteraard kunnen kinderen van de basisschoolleeftijd gewoon meekomen naar de kerk, zoals altijd!

Reactie toevoegen

Om spam tegen te gaan: vul het woord kerk in

In kolom "Onder De Aandacht" tonen
Uit
Deze banner tonen?
Banner verbergen
Status bericht
Live