In de week van 16 t/m 23 januari doen wij als gemeente mee aan de Week van gebed. De verschillende gebedsgroepen in onze gemeente hebben hiertoe het initiatief genomen.

In de jaarlijkse Week van gebed voor eenheid van christenen bidden christenen samen voor eenheid, voor hun wijk/dorp en de wereld. Deze gebedsbeweging begon al 175 jaar geleden en wordt wereldwijd gehouden. In Nederland doen naar schatting jaarlijks zo'n 200.000 mensen mee met het initiatief. De gebedsweek wordt georganiseerd door MissieNederland en de Raad van Kerken.
Op zondagavond 16 januari openen we de Week van gebed in de kerk. In deze dienst volgen we de liturgie van een viering die door de Raad van Kerken in het Midden-Oosten is gemaakt. Zoals gebruikelijk vangt deze dienst om 18.30 uur aan. Mocht het zo zijn dat de (avond)lockdown wordt verlengd, zal deze dienst alleen online te volgen zijn.

Naast de dienst op deze zondagavond, organiseren wij als gemeente ook drie gebedsbijeenkomsten: op maandag 17 januari, woensdag 19 januari en donderdag 20 januari. Deze bijeenkomsten beginnen om 19.00 uur en zullen zeker niet langer duren dan een half uur. Graag heten we u tegen die tijd welkom in de Wellse kerk, maar ook hiervoor geldt: in geval van verlenging van de (avond)lockdown, zijn deze bijeenkomsten alleen online te volgen.
Voor zowel de viering, als de momenten doordeweeks is er een boekje beschikbaar om mee te doen/mee te bidden. Ook voor de dagen dat wij als gemeente géén bijeenkomsten organiseren, biedt dit boekje houvast om zelf te bidden.

 

In verband met de huidige coronamaatregelen kunt u het boekje voor de 'Week van gebed' ophalen bij 


Corry van Geffen, Wellsedijk 25 Well, of bij
Janneke Bragt, Ottersdam 1, Bruchem.

 

Als je een gezinsboekje wil (voor kinderen tot 12 jaar) kun je dat aanvragen bij Arja.


Bezorging is ook mogelijk, geeft u het dan bij hen aan. Voor meer informatie: zie het kerkblad.

 

Reactie toevoegen

Om spam tegen te gaan: vul het woord kerk in

In kolom "Onder De Aandacht" tonen
Uit
Deze banner tonen?
Banner verbergen
Status bericht
Live