Beste gemeenteleden,

Naar aanleiding van het laatste advies van de PKN hebben we als kerkenraad besloten om de kerkdiensten in ieder geval tot en met zondag 9 januari volledig digitaal te vieren. Dit betekent dat er tot die tijd geen gemeenteleden welkom zijn in de kerkdiensten, enkel de medewerkers die noodzakelijk zijn. We begrijpen dat dit een ingrijpende beslissing is, maar voelen ons op dit moment genoodzaakt om ons niet anders te gedragen dan maatschappelijk van ons gevraagd wordt.

Op Eerste Kerstdag zal er nu enkel één dienst om 10.00 uur worden gehouden. (We vragen de medewerkers van de dienst die eerder gepland stond op 09.30 uur om dan hun medewerking te verlenen.)

Omdat we eerder hadden besloten om de Kerstnachtdienst niet door te laten gaan en op Eerste Kerstdag twee diensten te houden, staat er nu helaas geen Kerstnachtdienst meer op de agenda. Vanwege het korte tijdsbestek om nu nog iets te organiseren, zal dit zo blijven. Voor de kinderen wordt er nog wel iets digitaals verzorgd (als kinderkerstnachtdienst).

De dienst op vrijdag 31 januari (Oudejaarsdag) vindt plaats om 15.30 uur, en dus niet zoals gebruikelijk in de avond. Uiteraard is deze dienst ’s avonds wel (terug) te kijken.

Kinderoppas en kindernevendienst gaan tot en met zondag 9 januari niet door. Ook de kerkauto zal in deze tijd niet rijden. (En tot dat er weer meer ruimte is voor andere activiteiten, zal verenigingswerk en clubwerk voorlopig ook nog steeds stil liggen.)

We bidden of God ons ook nu (weer) aanraakt nu we genoodzaakt zijn om alles volledig vanuit huis met elkaar te vieren, ook de Kerstdagen! Dat zijn Geest ons vreugde geeft!

Namens de kerkenraad.

Reactie toevoegen

Om spam tegen te gaan: vul het woord kerk in

In kolom "Onder De Aandacht" tonen
Uit
Deze banner tonen?
Banner verbergen
Status bericht
Live