Een overzicht van berichten op chronologische volgorde. Klik op de titel om het hele bericht te lezen.

Spelletjesavond 8 maart

Bericht van 27 februari

Spelletjesavond

Jaarlijkse rommelmarkt 8 juni

Bericht van 27 februari

Rommelmarkt 2024

De rommelmarkt willen we dit jaar houden op zaterdag 8 juni. Vrijwilligers en sponsors zijn weer van harte welkom. Bent u altijd vrijwilliger of wilt u een keer meehelpen, dan kunt u dit alvast doorgeven. Misschien een vroege oproep maar we kunnen het maar al in de agenda hebben staan! Inlichtingen: 06-24412640, Margretha van Loon.

Inzameling en verkoping rommelmarkt 1 en 2 maart

Bericht van 27 februari

Inzameling en verkoping

Vrijdag 1 maart is er van 10:00-13:00 inzameling van spullen en nette kleding voor de rommelmarkt aan de Slijkwellsestraat 8 te Slijkwell. Op hetzelfde tijdstip kunt u ook spullen en kleding kopen en oud ijzer en metalen inleveren. Als u de spullen niet zelf kunt brengen of andere vragen heeft, mag u bellen naar 06-24412640.
Zaterdag 2 maart is er van 9:00-12:00 wederom inzameling en verkoop van… Lees verder

Inzameling Voedselbank Biddag 13 maart

Bericht van 27 februari

Inzameling Voedselbank Biddag

D.V. 13 maart is het weer Biddag. Tijdens deze dienst bidden we voor een goed jaar waarin we voorzien mogen worden van eten en drinken, kleding, een dak boven ons hoofd en voor alle andere dingen die we nodig hebben om te kunnen leven. Graag vragen we u om te delen van hetgeen u in het afgelopen jaar en ook dit jaar weer mocht ontvangen. Voedselbank Nederland kan… Lees verder

Scholendienst 3 maart 2024

Bericht van 26 februari

Scholendienst 3 maart 2024

Tijdens de kerkdienst op deze zondagmorgen verwelkomen we in het bijzonder de kinderen en leerkrachten van basisschool De Hoeksteen uit Well. En ook de kinderen uit onze gemeente die ergens anders op school zitten hopen we graag weer te zien.

De dienst begint zoals gebruikelijk om 10.00 uur.Lees verder

Jeugddienst 25 februari

Bericht van 13 februari

jeugddienst

Afval op de begraafplaats

Bericht van 31 januari

Afval op de begraafplaats
Sinds afgelopen najaar is er op de begraafplaats in Well geen container voor plastic afval meer beschikbaar, maar alleen nog een container voor gft en papier. Nu zet u misschien graag een bloemetje of plant bij het graf van een geliefde. Als dit bloemetje of deze plant na een tijdje weer is uitgebloeid, kunt u dat gewoon in de (groene) gft-container weggooien. Maar de vraag is of u het overig afval, waaronder plastic bakjes, zelf thuis wilt weggooien. Het gebeurt namelijk nog… Lees verder

Inzameling en verkoping rommelmarkt

Bericht van 31 januari

Inzameling en verkoping rommelmarkt
Vrijdag 2 februari is er van 10:00 tot 13:00 inzameling van spullen en nette kleding voor de rommelmarkt aan de Slijkwellsestraat 8 te Slijkwell. Op hetzelfde tijdstip kunt u ook spullen en kleding kopen en oud ijzer en metalen inleveren. Als u de spullen niet zelf kunt brengen of andere vragen heeft, mag u bellen naar 06-24412640. Zaterdag 3 februari is er van 9:00 tot 12:00 wederom inzameling en verkoop van spullen.

Actie Kerkbalans 2024

Bericht van 31 januari

Actie Kerkbalans 2024
Geef vandaag voor de kerk van morgen!

 

Binnenkort gaat Actie Kerkbalans van start. Het thema is ook dit jaar ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’. Tijdens deze Actie krijgen alle leden van onze gemeente een brief of e-mail met het verzoek voor een jaarlijkse financiële bijdrage. We hopen dat we ook in 2024 weer op u mogen rekenen!

Lees verder

Wijkavond 29 februari

Bericht van 31 januari

Wijkavond 29 februari
Als wijkouderlingen merken we dat de wijkavonden die in het afgelopen jaar zijn gehouden werden gewaardeerd. Dat is fijn om te merken! Het is een plek om elkaar laagdrempelig te ontmoeten en het geloofsgesprek te voeren.
Voor gemeenteleden uit de dorpen Aalst, Delwijnen, Nederhemert en Wellseind is er op donderdagavond 29 februari weer een wijkavond in het dorpshuis in Well. Het thema is: ‘Zoekt en gij zult vinden’. Inloop is vanaf 19.30 uur. Welkom!
Lees verder

Gebedsvieringen veertigdagentijd 2024

Bericht van 31 januari

Gebedsvieringen veertigdagentijd
Pasen valt dit jaar vroeg. Het komt allemaal door de maan. De veertigdagentijd daaraan voorafgaand nadert daarom ook al snel. Ook dit jaar zijn er weer een zestal gebedsvieringen om in deze tijd samen op te trekken naar Goede Vrijdag en Pasen. Dit jaar vinden ze plaats op vrijdagen. We komen samen in het koor van de Wellse kerk, vanaf 19.30 uur. De data zijn: 16 feb., 23 feb., 1 mrt., 8 mrt., 15 mrt. en 22 mrt. De vieringen worden niet online… Lees verder

Zangdienst 11 februari

Bericht van 31 januari

Zangdienst 11 februari, kom en zing mee

Veertigdagentijdkalenders

Bericht van 22 januari

Veertigdagentijdkalenders
Kerst ligt eigenlijk pas net achter ons, maar omdat Pasen dit jaar vroeg valt, staat de veertigdagentijd alweer snel voor de deur. 14 februari begint de veertigdagentijd alweer. Voor je eigen bezinning in deze tijd maakt de PKN in samenwerking met Petrus altijd een veertigdagentijdkalender. Deze is te bestellen via https://petrus.protestantsekerk.nl/veertigdagentijd/. Ook het Nederlands Bijbelgenootschap… Lees verder

Wijkavond 29 februari

Bericht van 22 januari

Save te date: wijkavond
Voor de dorpen Aalst, Delwijnen, Nederhemert en Wellseind is er op donderdagavond 29 februari om 19.30 uur een wijkavond in het dorpshuis in Well. Gemeenteleden die woonachtig zijn in deze dorpen: schrijf het alvast in uw agenda! Nadere informatie volgt nog.

In memoriam Nico Rooijens

Bericht van 22 januari

U moet ingelogd zijn om dit bericht te kunnen lezen.

Rommelmarkt schuur 5 en 6 januari

Bericht van 1 januari

Rommelmarkt schuur
In januari starten we vrijdag 5 januari vanaf 10.00 tot 13.00 uur weer met inzameling en verkoop. De volgende dag, zaterdag 6 januari, is de schuur geopend van 9.00 tot 12.00 uur. Ook is er dan weer kledingverkoop.

14 januari sing-in

Bericht van 1 januari

14 januari sing-in
Deze zondagavond hopen we weer een sing-in te houden in de kerk van Well. Het thema is: ‘Waar ben je?’ Via de Bijbel stelt God vragen aan ons. Daar willen we over nadenken en zingen. Van harte uitgenodigd! Namens de sing-incommissie.

Opbrengsten collectes november

Bericht van 19 december

01 november: €1.573,78 Voedselbank Bommelerwaard; 05 november: €85,22 Diaconie; 12 november: €419,21 Zending; 19 november: €177,18 Diaconie; 26 november: €142,60 Pastoraat, KIA; Zending: €69,26; Per bank ontvangen: €505,00. Hartelijk dank voor uw gaven.

Inzameling en verkoping 1 december

Bericht van 30 november

Inzameling en verkoping
Vrijdag 1 december van 10.00 tot 13.00 uur is er inzameling van spullen en nette kleding voor de rommelmarkt aan de Slijkwellsestraat 8 te Slijkwell. Op hetzelfde tijdstip kunt u ook spullen en kleding kopen en oud ijzer en metalen inleveren. Als u de spullen niet zelf kunt brengen of andere vragen heeft, mag u bellen naar 06-24412640.

In memoriam Herman Sprong

Bericht van 30 november

U moet ingelogd zijn om dit bericht te kunnen lezen.