Elke zondag is er om 10.00 uur ochtenddienst, en met uitzondering van de zomermaanden is er vaak om de zondag om 18.30 uur een avonddienst. Het rooster wordt vermeld op de agenda.

Kerkgebouwen

We hebben als gemeente twee kerkgebouwen, namelijk:

  • Nederlands Hervormde Kerk, Dorpstraat 7 in Well (kaart)
  • Nederlands Hervormde Kerk, Mr. La Grostraat 29 in Ammerzoden (kaart)

De meeste kerkdiensten zijn in Well. In de regel vinden in de maanden maart tot en met november (en op Hemelvaartsdag) de ochtenddiensten plaats in Ammerzoden, op de eerste zondag van de maand waarop er ook een avonddienst is.

Parkeren

Let erop om bij het parkeren in Well ruimte over te laten voor de bus (of hulpdiensten) om de Dorpstraat te passeren. Als de Dorpstraat vol staat, is er rondom dorpshuis 'Ons Huis' nog genoeg parkeergelegenheid om te vinden. Links van het dorpshuis is een parkeerplaats die meestal niet vol staat.

Kinderoppas

Elke zondagochtend is er oppas in het dorpshuis 'Ons Huis' te Well, ook als de dienst plaatsvindt in de Ruïnekerk in Ammerzoden. Het dorpshuis staat op een steenworp afstand tegenover de Wellse kerk.

Een koekje of een drankje voor het kind moet u zelf meegeven. Bij voorkeur in een tas of zak waarop de naam van het kind staat.

Kindernevendienst

Op de zondagochtenden waarop de dienst plaatsvindt in Well is er kindernevendienst in het dorpshuis. De kinderen verlaten na het kinderlied de kerk en gaan dan met twee leiding naar het dorpshuis.

beeld kerktvGebruik schermen & Kerk-tv

Voor de liturgie gebruiken we onze beeldschermen. Alle te zingen liederen worden zo veel mogelijk met notenbalken getoond. Ook worden er opnames gemaakt van de voorganger en wat er eventueel in het koor gebeurt.

De beelduitzending en geluidsopnames zijn openbaar toegankelijk.

Zie voor overige onderwerpen de submenu's