Elke zondag is er om 10.00 uur dienst en om de zondag om 18.30. Het rooster wordt vermeld op de agenda.

Kerkgebouwen

We hebben als gemeente twee kerkgebouwen, namelijk:

  • Nederlands Hervormde Kerk, Dorpstraat 7 in Well (kaart)
  • Nederlands Hervormde Kerk, Mr. La Grostraat 29 in Ammerzoden (kaart)

De meeste kerkdiensten zijn in Well. In de regel vinden in de maanden maart tot en met november (en op Hemelvaartsdag) de ochtenddiensten plaats in Ammerzoden, op de eerste zondag van de maand waarop er ook een avonddienst is.

Parkeren

Let erop om bij het parkeren ruimte over te laten voor de bus (of hulpdiensten) om de Dorpstraat te passeren. Als de Dorpstraat vol staat, is rond het Dorpshuis nog genoeg parkeergelegenheid te vinden. Links van het Dorpshuis is een parkeerplaats die meestal niet vol staat. 

Kinderoppas

Elke zondagochtend is er oppas in het dorpshuis Ons Huis te Well, behalve als er dienst in de Ammerzodense kerk is. Het dorpshuis staat op een steenworp afstand tegenover de Wellse kerk.

Een koekje of een drankje voor het kind moet u zelf meegeven. Bij voorkeur in een tas of zak waarop de naam van het kind staat.

KinderNevenDienst

Op verschillende zondagen is er KinderNevenDienst in het schoolgebouw, afwisselend voor de jongste of jongste&oudste groep. Dit wordt aan het begin van de dienst op de schermen vertoont.

beeld kerktvGebruik schermen & Kerk-tv

Voor de liturgie gebruiken we onze beeldschermen. Alle te zingen liederen worden zo veel mogelijk met notenbalken getoond. Ook worden er opname's gemaakt van de voorganger en wat er eventueel in het koor gebeurt.

De beelduitzending is alleen met een wachtwoord te volgen. Geluidsopnames zijn openbaar toegankelijk.

Zie voor overige onderwerpen de sub-menu's